Psi k osvojení

Máte-li zájem o pejska z našeho útulku, kontaktujte nás na tel. čísle 723 598 853 nebo emailu ufrantiska2011@gmail.com. Rádi Vám poskytneme více informací a případně domluvíme termín osobní návštěvy, během které pejska nejlépe poznáte.

Tonic (Toník)

Hledáme domov Toníkovi (Tonicovi), téměř 5-ti letému bíglímu klukovi z laboratoře. Gin s Tonicem (Tondou) se ze závažným rodinných důvodů po pár měsících vrátili z adopce. Gineček ihned našel domov v bíglí rodině, kde již žije Matylda, také bíglička z laboratoře. Teď ještě hledáme domov Toníkovi, veselému bíglímu klukovi, který dělá rychlé pokroky, má neuvěřitelnou radost ze života, obrovský apetit a rád by našel nový domov, kde bude i fajn psí holčička.

Mína a Týna

Hledáme domov dvěma krásným psím holkám, Míně a Týně. Tyto psí sestry, úředně odebrané z nevhodných podmínek chovu, jsou cca 4 – 5 ti leté, plné energie do života a rozhodně potřebují aktivní páníčky – i s vysokými zabezpečenými ploty (občas přemýšlíme, jestli se jim do genetiky nepřimotal klokan…):-)

Povahu mají skvělou, jsou přátelské, kontaktní, velmi učenlivé.

Rozhodně jim prospěje, když půjdou do dalšího života již samostatně. Mína má širší lysinku.

Děkujeme za foto Markéta Zýka!

Nely

Domov hledá Nely, krásná mladá kříženka asi dobrmana, cca 2 roky, která přišla z nevhodných podmínek. Nely zpočátku negativně reagovala zejména na muže a cizí lidi. Rychle se učí, chápe a má neuvěřitelně citlivou, inteligentní a jemnou povahu. Každý den dělá velké pokroky. Bude hodně vázaná na svého člověka. Hledáme zkušeného páníčka, ideálně ženu.

Divoch

Divoch je úžasný, chytrý a učenlivý pes, který neměl jednoduchý život, vyrůstal v divoké, nesocializované smečce. K cizím lidem je nedůvěřivý, ale rychle se učí a svojí novou rodinu bude milovat. Tak, jako jeho ostatní příbuzní odebraní z „maringotky“. Potřebuje zkušený, citlivý a trpělivý přístup. Předem vyžadujeme několik seznamovacích návštěv.

Bulík (zadán)

Hledáme domov Bulíčkovi, malému cca 2 letému pejskovi kříženci, odebraného s celou smečkou z nevhodných podmínek. Bulík udělal obrovský pokrok v socializaci, ale stále jeho budoucího majitele čeká hodně práce a trpělivosti. Odměnou mu bude úžasný a věrný kamarád. Vhodný k aktivnímu důchodci nebo lidem pracující z domova a mající zkušenosti se psy. Děkujeme za foto Markéta Zýka Hojková.

Ferda

Hledáme domov Ferdovi, malému a mladému pejskovi, kříženci zřejmě jezevčíka a pinče. Ferda je malý, sebevědomý a veselý kříženec, který nemá ale úplně jednoduchou povahu a vyžaduje pouze zkušeného majitele, pejskaře, ideálně milovníka jezevčíků. 🙂 Není vhodný do rodiny s dětmi! A protože nemá pořádný kožíšek, tak rozhodně do domu (bytu) – do tepla. 🙂

Jack

Jack, mladý německý ovčák úředně odebraný z nevhodných podmínek, stále čeká na svojí novou rodinu. Z původních 24kg dnes na 40 kg. Aktivní, hravý, kontaktní, učenlivý – prostě skvělý pes pro aktivní páníčky, jen je potřeba hlídat krmné dávky – má pošramocené zažívání.

Denny

Denny je cca 5 ti letý kříženec bulla, střední až menší velikosti. Neměl hezký život a kvalitní stravu, což se podepsalo i na jeho zdravotní stránce. Nicméně se neustále zlepšuje po fyzické i psychické stránce, neuvěřitelně se raduje ze života a objevování světa, které mu bylo doposud odepřeno. Denny si potřebuje na budoucího páníčka zvyknout a měl by to být určitě zkušený pejskař, ideálně se znalostí bull plemen.

Virtuální majitelé

Bohdana Kollerová

Mike

Mike je cca 5 letý kříženec am. pitbulteriéra, kastrovaný. Mika provází neveselá minulost a ztráta levého oka, ale na lidi přesto nezahořknul. Po počáteční opatrnosti a odtažitosti se z něj vyklubal bezva atletický zdravý společník se sportovním duchem a veselou, hravou povahou. Prostě je pro každou „psinu“. 🙂 Je vhodný pro aktivního člověka, zkušeného a zodpovědného pejskaře, ideálně se znalostmi bull plemen. Není vhodný k ostatním psům a domácím zvířatům. Seznamovací návštěva nutná.

Virtuální majitelé

Jana Magyarová, Kateřina Fialová

Přejít nahoru